FOR MEDLEMMER / KONKURRENCER / KONKURRENCE 2020
SE DE POSTKORT DER KAN VINDES  NEDERST PÅ SIDEN
Per har i en mailservice skrevet nedenstående til alle medlemmer:
 
På grund af sidste års (2019) succes med postkorthistorieskrivningen, havde bestyrelsen besluttet, at vi igen fra 1. maj 2020 til 1. august 2020 skulle have konkurrence
om postkorthistorierne.

Årets konkurrence om at skrive postkorthistorier er fra 15. marts 2020 til 1. august 2020 – Jeg glæder mig rigtig meget til at læse alle jeres historier – de skal sendes til mig piaper@stofanet.dk – så sender jeg dem ud til alle.

Sidste år skrev vores formand i et månedsbrev:

Gode postkort og historier kan vi aldrig få for meget af; men det kniber med at få jer til at komme med nogle, I vil dele med andre. Så inden så længe skal vi have gang i en konkurrence, hvor I viser et kort og efterfølgende en historie dertil.”

Vi håber rigtig mange vil tage opfordringen op og være med i konkurrencen om et super postkort.

Heldigvis lykkedes det at mobilisere rigtig mange af postkortklubbens medlemmer, idet vi fik 53 historier om postkort - hvilket var imponerende!

I år er det de 5 bedste postkorthistorier, der udløser et anbefalelsesværdigt (super) postkort – Vores formand finder 15 gode postkort, der kan vælges imellem – de bliver skannet ind og vist her i en mail – det må dog vente lidt, idet alle ved, at vores formand har en købmandsforretning ved sommerhusområde i Liseleje – og alle karantæneramte, med sommerhus i Liseleje, har valgt at flytte i sommerhus.

Til sidst er der kun at sige – husk at lade være med at kramme og pas godt på jer selv.
 
WWW. POSTKORTKLUBBEN. DK